Στα σκαριά το νέο «σπίτι» του Ολυμπιακού στο χάντμπολ

Στα σκαριά το νέο «σπίτι» του Ολυμπιακού στο χάντμπολ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει για ακόμα μια φορά την υπέρβαση εξασφαλίζοντας την άδεια για να χτιστεί νέο κλειστό γήπεδο χάντμπολ που θα στεγάσει τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι καιροί για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι ιδιαίτερα δύσκολοι στην Ελλάδα της κρίσης. Ωστόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει το καλύτερο δυνατό για τα τμήματά του ώστε να διασφαλίσει την απόλυτη κυριαρχία τους στην Ελλάδα και να τα κάνει ευθέως ανταγωνιστικά στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η αρχή γίνεται με το νέο κολυμβητήριο που βρίσκεται στα σκαριά και πλέον σειρά παίρνει και τοπ νέο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο χάντμπολ! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο χώρος βρέθηκε και θα είναι δίπλα στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη το οποίο συστέγαζε μέχρι και πέρσι τα τμήματα Βόλεϊ και πόλο, στον χώρο που βρίσκεται το ανοικτό γήπεδο χάντμπολ.

Οι δημοτικές Αρχές έδωσαν το ΟΚ και συγκεκριμένα ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 25/6 έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για την κατασκευή του γηπέδου, με ψήφους 24 υπέρ 2 κατά και 4 παρών.

Κάπως έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα το τμήμα χάντμπολ των ερυθρόλευκων θα αποκτήσει το δικό του ιδιόκτητο και υπερσύγχρονο γήπεδο. Ένα γήπεδο που μπορεί να αποτελέσει τον «ομφαλό» του αθλήματος στην Αττική μιας και η Εθνική δεν έχει γήπεδο για να προπονείται, ενώ μπορεί να δώσει ανάσα και να αναβαθμίσει τη λειτουργία τοπικών συλλόγων που θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Τέλος το τάιμινγκ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και για τον Πειραιά ο οποίος έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Εφήβων στο χάντμπολ και το νέο γήπεδο αναμένεται να έχει σημαίνοντα ρόλο στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ