Μπόρατς – Ολυμπιακός 25-30

Μπόρατς – Ολυμπιακός 25-30

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον Β προκριματικό γύρο του EHF Cup, αφού επικράτησε και στην δεύτερη αναμέτρηση της Μπόρατς, με 30-25 στην Βοσνία.

Μετά τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση και τα εννιά γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στην Μπόρατς και σφράγισε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του και έφτασαν στη νίκη με άνεση.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση θα είναι η VSSCM Politehnica Timisoara από τη Ρουμανία με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο 5-6/10 εκτός έδρας και τον επαναληπτικό εντός στις 12-13/10.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 12-12. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τους Τινκίρ και Τζηρά να ανεβάζουν τη διαφορά στο συν τρία στο 6ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και μείωσαν σε 21-20 αλλά η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητη μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Μπόρατς. Με το σκορ στο 28-24 ο Σπίκιτς απέκρουσε πέναλτι και με το τελικό 30-25 ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση με δυο νίκες και συνολικό σκορ 60-46.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Τζηράς με 12 γκολ και ακολούθησε ο Άγγελος Τσίλης με 8.

ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς 2, Ντάκιτς 3, Τζούρτζεβιτς 1, Ντραγκίσεβιτς 2, Γκράοβατς 2, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς, Ρατζένοβιτς 7, Σούμποτιτς, Πέριτς 3, Ντάνισιτς 4, Τοντόροβιτς, Μίλοβατς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Αραπακόπουλος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 1, Καρβάτσκι, Λιάπης 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς 1, Σανίκης, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 1, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 8, Τζηράς 12

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ