Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σάββατο στου Ρέντη

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σάββατο στου Ρέντη

Έτοιμος για την έναρξη της Handball Premier είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται σήμερα (19:00) τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα Σάββατο (21/9) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο 2ο γύρο του EHF Cup, μετά τα δυο νικηφόρα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μπόρατς, στρέφει την προσοχή του στην έναρξη των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα εντοπίζονται στις απουσίες των Γρηγόρη Σανίκη και Πάτρικ Λέμος οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ματίγια Σπίκιτς, Νίκος Νομικός, Γκόραν Μπογκούνοβιτς, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Τζούρο Μούγιτς, Χάρης Μάλλιος, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Θόδωρος Δεληχρήστος, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ, Νίκος Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Άγγελος Τσίλης, Αρτούρ Καρβάτσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ