ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20-23

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20-23

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, καθώς η «Ένωση» επικράτησε με σκορ 23-20 των «ασπρόμαυρων» στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των «δικεφάλων» για την Handball Premier επικρατώντας του ΠΑΟΚ δύσκολα με σκορ 23-20 στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τους «ασπρόμαυρους» για πρώτη φορά εκτός έδρας, στην κανονική περίοδο, έπειτα από το 2007.

Η «Ένωση» ήταν από την αρχή το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως αυτό δεν το επιβεβαίωσε από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει πράγματα από τον αγώνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν ένα μικρό προβάδισμα στα πρώτα λεπτά με 2-4, με τον «δικέφαλο του βορρά» όμως να βγάζει άμεσα αντίδραση καταφέρνοντας να περάσει μάλιστα μπροστά στο σκορ με 7-4 και 9-6, με το ημίχρονο να κλείνει στο υπέρ του 9-8.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με 11-14, όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ έδειξε πως θα παλέψει μέχρι το τέλος ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 16-16.

Από εκεί και πέρα όμως η «Ένωση» πάτησε γκάζι και πέρασε μπροστά με τέσσερα γκολ διαφορά (17-21), με το παιχνίδι ουσιαστικά να τελειώνει κάπου εκεί, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 20-23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ