Τούρκος παίκτης της ΑΕΚ χαιρετάει στρατιωτικά – Την απομάκρυνσή του ζητούν οι οπαδοί της ομάδας (pic)

Τούρκος παίκτης της ΑΕΚ χαιρετάει στρατιωτικά – Την απομάκρυνσή του ζητούν οι οπαδοί της ομάδας (pic)

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ που ανήκει στην ΑΕΚ χαιρέτησε στρατιωτικά μετά από παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Αντιδράσεις από τον κόσμο της Ένωσης που ζητά την άμεση απομάκρυνσή του.

Ενώ ακόμη δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο μέρες μετά τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των ποδοσφαιριστών της Τουρκίας στο ματς με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2020, που προκάλεσαν τη γενική κατακραυγή λόγω των όσων συμβαίνουν στη Συρία με την τούρκικη εισβολή, ήρθαν και οι παίκτες χάντμπολ της Εθνικής Τουρκίας να κάνουν το ίδιο.

Μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο όπου νίκησαν με 33-24 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι παίκτες της ομάδας χαιρέτησαν στρατιωτικά δείχνοντας προφανώς την ταύτισή τους τις πράξεις της χώρας τους.

Ανάμεσα στους παίκτες που προέβησαν σε αυτή την κίνηση μάλιστα, όπως φαίνεται από φωτογραφία που δημοσίευσε η ομοσπονδία χάντμπολ της Τουρκίας βρίσκεται και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ. Είναι αυτός που βρίσκεται στην πάνω σειρά, τέρμα αριστερά με τα γκρίζα μαλλιά και χαιρετάει στρατιωτικά κάτι που όμως όπως θα παρατηρήσετε στην φώτο – και προς τιμή τους – δεν κάνουν όλοι οι συμπαίκτες του.

Μόλις έγινε γνωστό το παραπάνω συμβάν οι αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν έντονες ζητώντας μέσω των social media από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής να διώξει τον Οζμουσούλ άμεσα από την ομάδα. Αντιδράσεις απόλυτα λογικές δεδομένων των προσφυγικών καταβολών και των όσων πρεσβεύει ιστορικά η ΑΕΚ, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στο προ εβδομάδας παιχνίδι με τον Βόλο, οι οπαδοί της ομάδας είχαν σηκώσει πανό εναντίον του Ερντογάν.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ αλλά κι αν θα υπάρξει αντίδραση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος για ένα συμβάν που υπερβαίνει τα αθλητικά πλαίσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ