Μένει στην ΑΕΚ ο Οζμουσούλ, παρά τον στρατιωτικό χαιρετισμό

Μένει στην ΑΕΚ ο Οζμουσούλ, παρά τον στρατιωτικό χαιρετισμό

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ απολογήθηκε στη διοίκηση της ΑΕΚ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό, κι όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην Ένωση.

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ που ανήκει στην ΑΕΚ χαιρέτησε στρατιωτικά μετά από παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σντιδράσεις από τον κόσμο της Ένωσης που ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή του.

Στην αποστολή της Τουρκίας ήταν και ο Τινκίρ, που έπαιζε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του, επειδή χαιρέτησε στρατιωτικά.

Όσον αφορά τον Τούρκο της ΑΕΚ απολογήθηκε στη διοίκηση, για την κίνησή του να χαιρετήσει στρατιωτικά με την Εθνική της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο Οζμοσούλ είπε στην απολογία του: «Ζητώ συγγνώμη για την κίνηση μου. Δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ενέργεια μου, θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Τιμώ και σέβομαι την ιστορία της ΑΕΚ».

Η διοίκηση, μετά και την απολογία του αθλητή θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της, με τα δεδομένα μέχρι στιγμής να δείχνουν ότι ο Οζμουσούλ θα μείνει στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ