ΑΕΚ: Ούτε ιδέες, ούτε ιδανικά…

ΑΕΚ: Ούτε ιδέες, ούτε ιδανικά…

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πάει κόντρα στην ιστορία της και στις αξίες της για χάρη του πρωταθλητισμού. Για αυτό και κρατά τον Τούρκο τερματοφύλακα παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που δεν παίζει με τα ιδανικά του…

Όλα στον βωμό του πρωταθλητισμού. Θυσία γίνονται, τα ιδανικά, οι ιδέες, οι αξίες, η ιστορία του συλλόγου. «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» λένε οι οπαδοί της κιτρινόμαυρης ομάδας, περήφανοι για την προσφυγιά, για τα χώματα που γεννήθηκε η αγαπημένη τους ομάδα. Το πανό κατά της Τουρκικής εισβολής στην Συρία που υπήρχε στην Ριζούπολη στον πρόσφατο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας δείχνει και το πώς λειτουργούν, τι πιστεύουν, οι οπαδοί της Ένωσης.

Στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ όμως, στο Χάντμπολ δεν ασχολούνται με αυτά. Δυστυχώς για τον κόσμο της ΑΕΚ που εξέφρασε άμεσα τις έντονες αντιδράσεις του για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Οζμουσούλ και απαίτησαν την απομάκρυνση του από τον σύλλογο.

Παίζεται η περηφάνια του συλλόγου, οι αξίες και τα ιδανικά της ΑΕΚ. Για την διοίκηση της ΑΕΚ όμως… παίζεται το πρωτάθλημα, πάνω από όλα. Με κάθε κόστος, προφανέστατα, για αυτό και η επιχείρηση από χθες να πέσουν οι τόνοι με δηλώσεις του Τούρκου τερματοφύλακα σε κιτρινόμαυρα ΜΜΕ.

Ο Οζμουσούλ που κλήθηκε σε απολογία και από ότι φαίνεται… έπεισε την διοίκηση της ΑΕΚ. Η διοίκηση βεβαίως που πιο πολύ από ότι δείχνουν οι αποφάσεις της ήθελε να… πείσει τον κόσμο που αντιδρούσε έντονα πως κάτι κάνει. Και αντιδρά ακόμη βεβαίως, είναι χαρακτηριστικό πως και ανεξάρτητα κιτρινόμαυρα σάιτ μιλάνε ήδη για «την μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της ΑΕΚ». Και δεν έχουμε δει τι αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν όταν θα «κουκουλωθεί» οριστικά το θέμα του Τούρκου τερματοφύλακα.

Ακόμη χειρότερα για την ΑΕΚ κάνει τα πράγματα ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπήκε στην διαδικασία να «ζυγίσει» τα δεδομένα. Έπραξε αυτό που έκρινε σωστό άμεσα και αποτελεσματικά. Έθεσε εκτός ομάδας τον Τιρκίν, χωρίς μα και μου… Με συνοπτικές διαδικασίες σεβόμενος την ιστορία του και τα ιδανικά του ο Ολυμπιακός έδειξε τον δρόμο της εξόδου στον Τούρκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ