Ζαραβίνας: «Οι σκέψεις μας αποκλειστικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ζαραβίνας: «Οι σκέψεις μας αποκλειστικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/11, 17:00) για την Handball Premier, χαρακτηρίζοντάς το από τα σημαντικότερα της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ (13/11, 17:00) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι Πειραιώτες θέλουν να πετύχουν το απόλυτο (7 στα 7), βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ και εκεί θέλουν να παραμείνουν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε ότι στο μυαλό τους βρίσκεται μόνο αυτό το ματς, το οποίο χαρακτήρισε ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαραβίνα:

«Για εμάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι παρ’ όλα τα προβλήματα που έχουμε, και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το σερί μας.

Η σκέψη μας και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι στα ματς με τη Μέλσουγκεν που ακολουθούν και είναι τελείως διαφορετικά.

Πριν πάμε σε αυτά θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ