«Ερυθρόλευκη» κυριαρχία: 5/5 απέναντι στον ΠΑΟΚ!

«Ερυθρόλευκη» κυριαρχία: 5/5 απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει 5 φορές τον ΠΑΟΚ σε αθλήματα του Ερασιτέχνη και έχει το απόλυτο, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του – Έπεται συνέχεια σε βόλεϊ ανδρών και ποδόσφαιρο.

Bόλεϊ γυναικών, ανδρών, πόλο ανδρών, μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ ανδρών. Αυτά είναι τα πέντε αθλήματα που έχουν κοντραριστεί φέτος μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Πειραιά να έχει το απόλυτο απέναντι στους Θεσσαλονικείς!

Οι Ερυθρόλευκοι κυριαρχούν απέναντι στους Ασπρόμαυρους και μάλιστα σε όλα τα ματς κέρδισαν με σχετική ευκολία. Πέντε παιχνίδια, στα οποία αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ. Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες χάντμπολ των δύο συλλόγων στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Μια ακόμα κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, μία ακόμα εύκολη νίκη για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαραβίνα επικράτησε εύκολα με 26-22 του Δικεφάλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μειώνει στο τέλος τη διαφορά. Πριν από λίγες ημέρες, οι δύο σύλλογοι είχαν αναμετρηθεί στο βόλεϊ γυναικών, στο ματς που είχε διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για την 4η αγωνιστική της Volleyleague. Οι Ερυθρόλευκες βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), αλλά έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-1.

Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ έχει αναμετρηθεί επίσης σε βόλεϊ ανδρών, μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών. Συγκεκριμένα, στο βόλεϊ ανδρών, οι δύο ομάδες έπαιξαν στις 4 Νοεμβρίου στο PAOK Sports Arena, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν με 3-0. Ένα ματς βέβαια στο οποίο δεν έπαιξαν οι Κουβανοί για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός είχε υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 19/10 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 83-40, με τη χαοτική διαφορά των 43 πόντων να είναι ενδεικτική της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στο πόλο οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει την ομάδα της συμπρωτεύουσας στις 26 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο και η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε επικρατήσει εύκολα με 20-5.

Πέντε ματς, πέντε νίκες για τον Ολυμπιακό. Πέντε εμφατικές επιτυχίες, που αποδεικνύουν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία. Και έπεται συνέχεια, καθώς οι δύο σύλλογοι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κοντραριστούν στο βόλεϊ ανδρών για το Λιγκ Καπ, αλλά και στο ποδόσφαιρο για το πρωτάθλημα. Την επόμενη Πέμπτη (21/11) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο Ρέντη στις 5/12.

Οσον αφορά στο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ