Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Οζμουσούλ

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Οζμουσούλ

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γιουνούς Οζμουσούλ, με την «Ένωση» να ανακοινώνει πως ο Τούρκος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Την απόφαση να λύσει οριστικά την συνεργασία της με τον Γιουνούς Οζμουσούλ πήρε η ΑΕΚ.

Ο Τούρκος τερματοφύλακας είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για τον στρατιωτικό του χαιρετισμό σε αγώνα με την εθνική του ομάδα, με την «Ένωση», όμως αρχικά να μη λαμβάνει δραστικά μέτρα.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν απλώς σε τρίμηνη διακοπή του συμβολαίου του, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην πλειοψηφία του κόσμου. Μάλιστα, η Original είχε εκδώσει ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαφωνούσε κάθετα με την απόφαση της διοίκησης και ζητούσε την άμεση αποπομπή του Τούρκου χειροσφαιριστή.

Πάντως, μετά και την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Μίλαν Κοσάνοβιτς, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως διακόπτει πλήρως την συνεργασία της με τον Οζμουσούλ, σε μια κίνηση με σκοπό να αποκαταστήσει τη… βλάβη που της προκάλεσε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, ενεργούσα ως θεματοφύλακας των αξιών και των ιδανικών του Συλλόγου και μετά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό, δυνάμει της οποίας απέκλεισε άμεσα τον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για σοβαρά παραπτώματα και τον οποίο έχει ήδη αντικαταστήσει με τον τερματοφύλακα Μίλαν Κοσάνοβιτς, γνωστοποιεί και τύποις την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο χειροσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ