Το fair play του Ζαραβίνα στον Φίλιππο Βέροιας

Το fair play του Ζαραβίνα στον Φίλιππο Βέροιας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Φίλιππου Βέροιας για να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 32-23 τον Φίλιππο Βέροιας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας για να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στο σημερινό ματς. Η ομάδα του Φιλίππου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και εμείς προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, τους παίκτες τον προπονητή του Φίλιππου για την προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Δεληχρήστος σχολίασε: «Καταρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φίλιππου για την προσπάθεια. Το πάλεψαν, έτρεξαν πολύ και αυτό μας βοήθησε αρκετά στο να βρούμε ρυθμό. Για εμάς ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα και έπαιξαν όλα τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, αυξήσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη σχετικά άνετα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ