Ολυμπιακός: Με Αρη Νικαίας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Αρη Νικαίας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Αρη Νικαίας, μια αγωνιστική πριν το σπουδαίο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της Handball Premier για την ομάδα του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:45 να αντιμετωπίζουν τον Αρη Νικαίας στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων».

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο νικηφόρο σερί που τρέχουν στο φετινό πρωτάθλημα και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει σπουδαίου ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική και θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Αρη Νικαίας τόνισε: «Είναι ένα ματς πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας.

Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Νίκαιας όμως πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού να βγάλουμε όση δουλειά έχουμε κάνει στον αγωνιστικό χώρο ενόψει του ντέρμπι. Θέλουμε να πάρουμε τους δυο βαθμούς της νίκης για να έχουμε μπροστά μας την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ