Δημητρούλιας: «Επιτρέπεται να χαρούμε, απαγορεύεται να αποσυντονιστούμε»

Δημητρούλιας: «Επιτρέπεται να χαρούμε, απαγορεύεται να αποσυντονιστούμε»

Συγκρατημένος ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά αρκετά συγκρατημένος εμφανίστηκε μιλώνας στο aek.gr ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Επιτρέπεται να χαρούμε, απαγορεύεται να αποσυντονιστούμε. Και φυσικά αυτό ισχύει για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα νοκ άουτ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε τουλάχιστον το ίδιο καλοί με σήμερα και να διαχειριστούμε τη σημερινή επιτυχία, καθώς επίσης να αντιμετωπίσουμε κάποιους τραυματισμούς παικτών μας.

Και δεύτερον, γιατί, είναι σίγουρα μία πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, όμως θα πανηγυρίσουμε νίκη επί του αντιπάλου μας μόνο όταν μας δώσει έναν τίτλο. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε μία νεανική ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται. Φυσικά, όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ευχάριστο ότι δεν έχουμε χάσει κανέναν αγώνα, έχουμε μόνο νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε αυτό το αήττητο όσο περισσότερο γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ