Κύπελλο: Πέρασε από την Εδεσσα (26-22) και προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Κύπελλο: Πέρασε από την Εδεσσα (26-22) και προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας του Αερωπού και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας του Αερωπού Εδεσσας με 26-22 και πήραν το εισιτήριο για την τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν αυθημερόν στην Έδεσσα και παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Λέμο, Τσιλιμπάρη και Καβάρτσκι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη – πρόκριση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλέον παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Διομήδη για τη Handball Premier.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ και το πρώτο 20άλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 10-10. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κάουε 11-10, ωστόσο, ο Ολυμπιακός γύρισε την κατάσταση και προηγήθηκε με 12-11. Ο Μισαηλίδης ισοφάρισε σε 12-12 αλλά οι Πειραιώτες με τέρματα του Μπάγιου και του Μάλλιου έφτασαν στο 12-14. Ακολούθησε η εκ νέο μείωση του σκορ σε 13-14 με τον Αποστολή και η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού με τον Τσίλη για το 13-15. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 14-15, μετά από τέρμα που σημείωσε ο Κράλλης.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 15-15, ο Ολυμπιακός απάντησε φτάνοντας στο 15-17 και στη συνέχεια αύξησε στο +3 το προβάδισμά του για πρώτη φορά, με το Νικόλα Λιάπη να σημειώνει το 16-19.  Με τη συμπλήρωση του 45ου λεπτού ο Πέτρος Κανδύλας με δυο διαδοχικά τέρματα, έγραψε το 19-22 για να ακολουθήσει το 19-24, με ένα 4-0 σερί των Πειραιωτών. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 22-24 αλλά ο Θρύλος με τέρματα του Σανίκη και του Μάλλιο έφτασε στο 22-26, 4 λεπτά πριν τη λήξη το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς:  «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι μετά το άσχημο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Είχαμε καλή παρουσία παρ’ όλό που αργήσαμε να βρούμε τις συνεργασίες μας, της άμυνας με τον τερματοφύλακα και όταν συνέβη αυτό ξεφύγαμε εύκολα στο σκορ, καταφέρνοντας να διατηρήσουμε ξεκούραστους κάποιους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού στο Άργους, όπου θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ