Ολυμπιακός: Εκτός έδρας με Ιωνικό

Ολυμπιακός: Εκτός έδρας με Ιωνικό

Στην έδρα της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας δοκιμάζονται το Σάββατο (18/1) στις 20:30 οι Ερυθρόλευκοι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην έδρα του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας δοκιμάζεται το Σάββατο (18/1) στις 20:30 η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με την οποία ξεκινάει και πάλι η Handball Premier μετά τη διακοπή λόγω των εορτών και των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει στη διάθεσή του τον Άρτουρ Καβάρτσκι ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης το προηγούμενο διάστημα όπως και τον νεοαποκτηθέντα Ράντοβαν Όστοϊτς Η συμμετοχή του δεύτερου μεταγραφικού αποκτήματος, Όγκιεν Τζέριτς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός αποστολής θα μείνει ο τραυματίας Δημήτρης Τζηράς.

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε κάνει δυο φιλικά προσπαθώντας να κρατήσουμε αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα θα έχει νέα πρόσωπα και αυτό πάντα απαιτεί χρόνο προσαρμογής. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ