ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Καίει» την Ένωση το φύλλο αγώνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Καίει» την Ένωση το φύλλο αγώνα

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Επιβαρυντικό είναι για την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα από τον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Βάσει των όσων αναφέρονται εκεί, σχετικά με μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και όχι μόνο, η Ένωση κινδυνεύει με τιμωρία ενώ θυμίζουμε ότι ακόμη εκκρεμεί η απόφαση για τα όσα είχαν γίνει στο «Γ. Κασιμάτης» στον περσινό τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνας:

«Πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού και μετά το τέλος του, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα που θα αναφερθούν αναλυτικά στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Καθυστέρησε το β’ ημίχρονο κατά 7 λεπτά γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η Ομοσπονδία (ΟΧΕ) όπως δεν τηρήθηκαν επίσης τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η ΟΧΕ και από την αρχή του αγώνα και στις δύο γωνίες.

Στο 53.07 του αγώνα διακόψαμε το παιχνίδι γιατί οι φίλαθλοι έφτυναν στο κεφάλι του αθλητή του Ολυμπιακού. Επίσης φίλαθλος σε αναπηρικό αμαξίδιο, που του επετράπη να παρακολουθήσει τον αγώνα 4 μέτρα από τη γραμμή του τέρματος καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χειρονομούσε προς τον πάγκο της ομάδας ΟΣΦΠ απρεπώς και επιδείκνυε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ειρωνικά. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση του παρατηρητή αγώνα και του παρατηρητή ασφαλείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ