ΑΕΚ: Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» με την Ντράμεν

ΑΕΚ: Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» με την Ντράμεν

Την Ντράμεν υποδέχεται το Σάββατο η ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Η ΑΕΚ αφήνει για λίγο τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και το Σάββατο ρίχνεται στη «μάχη» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με τη νορβηγική ομάδα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ώρα Ευρώπης για το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου, που υποδέχεται αύριο (08/02, 19:00) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ την Drammen HK από τη Νορβηγία στο πλαίσιο του 1ου Αγώνα της Φάσης των “16” του Challenge Cup. Η “Ένωση” θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για την 4η παρουσία της στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα, έχοντας στο πλευρό της για ακόμα μία φορά τον κόσμο της. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ καλούνται να γεμίσουν για πολλοστή φορά την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” και να στηρίξουν με τη φωνή τους και μόνο την αήττητη ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που μετράει σερί 21 διαδοχικών νικών.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το κανάλι Cosmote TV 7, δίνοντας την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει τη μοναδική εκπρόσωπο της ελληνικής χειροσφαίρισης στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Παναγιώτης Νικολαΐδης, δήλωσε στο aek.gr: “Αφήνουμε πίσω το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο και ετοιμαζόμαστε για μία μεγάλη αναμέτρηση με μία ομάδα όπως η Drammen που προέρχεται από διαφορετική σχολή χάντμπολ. Οι Νορβηγοί έχουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο έχουμε μελετήσει πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες των Νορβηγών και να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών των φίλων της ΑΕΚ που θα γεμίσουν το “σπίτι” μας, ώστε την επόμενη εβδομάδα να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την πρόκριση εκτός έδρας. Εάν περιορίσουμε τα δικά μας λάθη, θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το πρώτο βήμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να σταθεί στο πλευρό μας, να μας εμψυχώσει όπως μόνο αυτός ξέρει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι μέσα στους στόχους μας και θα παλέψουμε για αυτήν“.

Όσον αφορά την προϊστορία, αποκλειστικά με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, αυτός θα είναι ο 43ος ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας στις προηγούμενες 42, 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 22 ήττες, καθώς και 1146 γκολ υπέρ, 1116 γκολ κατά. Η ΑΕΚ έχει δώσει 21 εντός έδρας αναμετρήσεις, 17 εκτός έδρας και 4 σε ουδέτερο γήπεδο, μετρώντας εντός έδρας 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες, ενώ στα εντός έδρας γκολ, έχει πετύχει 635 και έχει δεχθεί 538.

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 163 τέρματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ