ΑΕΚ : Στη Νορβηγία για την πρόκριση στους «8» Challenge Cup

ΑΕΚ : Στη Νορβηγία για την πρόκριση στους «8» Challenge Cup

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ντράμεν στην ομώνυμη πόλη, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης

Την πρόκριση στους προημιτελικούς του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ απόψε (19:00) στη Νορβηγία.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Ντράμεν στην ομώνυμη πόλη, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, και θέλει να υπερασπιστεί το μικρό προβάδισμα που απέκτησε μετά το πρώτο παιχνίδι, όταν επικράτησε στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ με 33-31.

Η διαφορά των δύο τερμάτων δίνει ένα αβαντάζ στην Ένωση, ωστόσο η πρόκριση κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να πρέπει να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους στη Νορβηγία, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τους «8». Ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος, καθώς η Ντράμεν διάγει πολύ καλή σεζόν, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο νορβηγικό πρωτάθλημα («συγκατοικεί» με την Άρενταλ στους 24 βαθμούς, ενώ η πρωτοπόρος Έλβερουμ έχει 30), ενώ η ΑΕΚ φτάνει στον αγώνα με την ψυχολογία στα ύψη. Και αυτό γιατί η Ένωση είναι αήττητη στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, κατά την οποία μετράει 22 νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. ο «Δικέφαλος» έχει δώσει 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο και 3 στο Challenge Cup).

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια καλείται να τελειώσει τη… δουλειά στη Νορβηγία, έχοντας την «πολυτέλεια» να πανηγυρίσει την πρόκριση με τέσσερα διαφορετικά αποτελέσματα. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία, ήττα με ένα γκολ διαφορά ή ήττα με δύο γκολ διαφορά, εφόσον πετύχει περισσότερα από 31 τέρματα.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί στη ρεβάνς με την Ντράμεν χωρίς τον Μάριν Μπουνέτα, καθώς ο Κροάτης τραυματίστηκε σε δάχτυλο του χεριού στο τέλος της πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα από τη Νορβηγία. Ο 25χρονος άσος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ