Δίκαιο στο Χάντμπολ, «χάρτινα» στα άλλα

Δίκαιο στο Χάντμπολ, «χάρτινα» στα άλλα

Η ΟΧΕ αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ που ισοβαθμούσε με τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Αυτό όμως δεν είναι… χάρτινο. Θα εξηγήσει γιατί η «συμμορία» των media

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν στο Χάντμπολ, όπου ο φετινός τίτλος, μετά από απόφαση της ΟΧΕ απονέμεται στην ΑΕΚ. Στη σχετική απόφαση οδηγήθηκε το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας.

Επί τους ουσίας η συμφωνία των δυο ομάδων στη χθεσινή συνάντηση για να κριθεί ο τίτλος στα γήπεδα, δεν λήφθηκε υπ’ όψιν από την ΟΧΕ , η οποία αποφάσισε κόντρα και στην ίδια πρόταση που είχε αποστείλει μέσω επιστολής από τις 4 Μαΐου στο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, εκφράζοντας την πρόθεσή της να κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους τα πρωταθλήματα των οποίων έχει την ευθύνη διεξαγωγής.

Τελικά ο Ολυμπιακός, μετά από δυο διαδοχικές κατακτήσεις ισάριθμων πρωταθλημάτων (και νταμπλ), σε βάρος της ΑΕΚ, φέτος γνωρίζει την πρώτη του απώλεια σε τίτλο πρωταθλήματος, μετά την απόφαση της ΟΧΕ. Ενός πρωταθλήματος το οποίο κρίθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας, στην ισοβαθμία, από το αποτέλεσμα ενός μόνο αγώνα και χωρίς να έχει παιχτεί έστω η αναμέτρηση του β’ γύρου.

Ενός πρωταθλήματος το οποίο ξεκίνησε και ολοκληρώνεται, με τη στάμπα της ανυπαρξίας της ισονομίας με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα έκτροπα της προηγούμενης σεζόν.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα είναι οι… αντιδράσεις όλων εκείνων που επιδόθηκαν σε ένα επικοινωνιακό γαϊτανάκι, δίνοντας αγώνα για να παρουσιάσουν στον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τους τίτλους στα χαρτιά.

Παρά την 100% ξεκάθαρη θέση των Πειραιωτών, όπως αυτή έχει εκφραστεί επανειλημμένα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ότι επιθυμεί οι τίτλοι να κριθούν στα γήπεδα, τα γνωστά… παράκεντρα της «ενημέρωσης» έδωσαν τον κατευθυνόμενο αγώνα τους για να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα.

Για να δούμε τώρα όλον αυτόν τον επικοινωνιακό συρφετό, αν θα χαρακτηρίσει ως χάρτινο το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτά η «ένωση» κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό συμβαίνει στην ισοβαθμία και χωρίς να έχει κριθεί στα γήπεδα.

Εκεί όπου έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός να κριθούν οι τίτλοι σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά αθλήματα στα οποία είναι ΜΟΝΟΣ πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Γνωρίζουμε από τώρα ότι το… γέλιο που θα πέσει αν προχωρήσουν σε ανάλογες αποφάσεις οι υπόλοιπες ομοσπονδίες και ανακηρύξουν πρωταθλητή τον ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟ, Ολυμπιακό, δεν θα έχει προηγούμενο!

«Το πρωτάθλημα στο Χάντμπολ λοιπόν που κρίνεται στην ισοβαθμία, έχει… δίκαιο (χαχαχα) πρωταθλητή την ΑΕΚ και όλα τα υπόλοιπα στα οποία προπορεύεται ο Ολυμπιακός είναι χάρτινα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ