Δομπρής: «Θα προτιμούσαμε να είχαν παιχτεί οι τελικοί – Αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Δομπρής: «Θα προτιμούσαμε να είχαν παιχτεί οι τελικοί – Αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Ο Μπάμπης Δομπρής μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ δίνοντας το σύνθημα και για την επόμενη σεζόν.

Στην «Ώρα των Σπορ» παραχώρησε συνέντευξη ο περιφερειακός άσος της ΑΕΚ, Μπάμπης Δομπρής και τόνισε πως ήθελε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο ωστόσο έστω κι έτσι, νιώθει νιώθει πως ανταμείφθηκαν οι κόποι εκείνου και των συμπαικτών του.

Αρχικά είπε: «Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζαμε ότι μας άξιζε μιας και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα φέτος. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να είχαν παιχτεί οι τελικοί στο γήπεδο μιας και είμαστε σίγουρα για τους εαυτούς μας. Παράλληλα θα είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε και τους υπόλοιπους τίτλους για τους οποίους παλέψαμε τόσο πολύ αυτή τη σεζόν. Παρόλα αυτά δεδομένων των συνθηκών θα πρέπει να δεχθούμε την απόφαση που έχει παρθεί, να χαρούμε που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν σε ένα βαθμό και να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Για τα συναισθήματα που του αφήνει αυτή η χρονιά επισήμανε: «Σίγουρα τα συναισθήματα που αφήνει πίσω της αυτή η χρονιά είναι ανάμεικτα καθώς μέχρι την περίοδο που πάγωσαν όλα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού είχαμε μια φανταστική πορεία και ήμασταν σίγουρα ότι θα καταφέρναμε κάτι πολύ μεγάλο. Ωστόσο όταν προκύπτει κάτι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Πάντως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βγει δυνατότερη από όλη αυτή την περίοδο ώστε την επόμενη σεζόν να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ