Διπλό μπαμ για τον Ολυμπιακό!

Διπλό μπαμ για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Ζάρκο Τσούριτς και Γιόσιπ Ζάγια, οι οποίοι αποτελούν τις πρώτες «ερυθρόλευκες» προσθήκες στο τμήμα χάντμπολ.

Ο Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσης, παρουσίασε τις δύο πρώτες του μεταγραφές στο τμήμα χάντμπολ. Ο λόγος για τον 27χρονο Κροάτη Ζάρκο Τσούριτς και τον 20χρονο συμπατριώτη του, Γιόσιπ Ζάγια, οι οποίοι υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο και έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τσούριτς:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζάρκο Τσούριτς. Ο Κροάτης αριστερός ίντερ και πλέι μέικερ (ημ. γέννησης, 23/4/1993, ύψος 1,87μ.) , υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Ζάρκο Τσούριτς ανέφερε τα εξής: «Μόλις μου έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα και πολύ και την αποδέχθηκα αμέσως. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω με τον διάσημο Κροάτη τεχνικό, τον Νέναντ Κλιάιτς. Αυτή τη σεζόν θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Προηγούμενες ομάδες:
2012-2017: RK Dubrava (Κροατία)
2017-2018: Pelister (Βόρεια Μακεδονία)
2018-2019: Kras Volendam (Ολλανδία)
2019-2020: Merano (Ιταλία)

Και η ανακοίνωση για τον Ζάγια:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιόσιπ Ζάγια. Ο Κροάτης δεξιός ίντερ, (ημ. γέννησης, 1/5/2000, ύψος 2,00 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιόσιπ Ζάχα ανέφερε τα εξής: «Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Ολυμπιακό, χάρηκα και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Θα είναι η πρώτη μου χρονιά εκτός Κροατίας, αλλά ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Νέναντ Κλιάιτς, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και θρύλος του κροατικού χάντμπολ και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά καινούργια πράγματα από αυτόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να παίζω με τη νέα μου ομάδα».

Προηγούμενες ομάδες:
2016-2018: Ζagreb (Κροατία)
2018-2020: Medvescak (Κροατία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ