ΑΕΚ: Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Λέμος (pic)

ΑΕΚ: Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Λέμος (pic)

Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Πάτρικ Λέμος από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ εξέταζε για αρκετό καιρό την περίπτωση του Βραζιλιάνου πλέι μέικερ και ίντερ, Πάτρικ Λέμος, που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Ο Λέμος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους» κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή των «κιτρινόμαυρων».

Τελικά, η Ένωση κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τη μεταγραφή και να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο παίκτη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Λέμος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, το τμήμα του Ερασιτέχνη της ΑΕΚ έκανε γνωστή την είδηση και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook γράφοντας: «O Patrick Andre Toniazzo Lemos στην ΑΕΚ! Ο διεθνής Βραζιλιάνος πλέι μέικερ και ίντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου!».

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Patrick Andre Toniazzo Lemos. Ο 24χρονος (23/05/1996) Βραζιλιάνος, ύψους 1,90 μ., αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ και του αριστερού ίντερ, και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, με την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Patrick Lemos ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του καφέ, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Porto (2016-17) και την Sanjoanense (2017-18), αφήνοντας το στίγμα του τόσο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όσο και στο EHF Cup όπου αγωνίστηκε. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας.

O Patrick Andre Toniazzo Lemos μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας δήλωσε στο aek.gr: “Αποδέχθηκα την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν ήταν πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο φιλοδοξίες. Ήθελα να αποτελέσω μέλος αυτού του πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να διατηρήσει η ομάδα τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Ελλάδα, αλλά και για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, που αποτελεί και τον μεγαλύτερό μας στόχο. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, θα έχουμε μεγάλη στήριξη, η οποία και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας”.

Patrick, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ