Ουγκάλντε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ»

Ουγκάλντε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ»

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους του με την Ένωση που φτάνουν ως την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Συνέντευξη στην «Ώρα» παραχώρησε το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Κρίστιαν Ουγκάλντε, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστεί για την Ένωση.

Ο Ισπανός άσος τόνισε παράλληλα πως στόχος του είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Κρίστιαν πως βλέπεις το πρότζεκτ της ΑΕΚ;

Νομίζω πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να μεγαλώσουν, να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα και πιστεύω πως δουλεύουν πολύ καλά πάνω σε αυτό. Βλέπω τα αποτελέσματα από αυτή τη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ και θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Είμαι ευγνώμων που ο πρόεδρος κ. Παπασταμάτης, ο αθλητικός διευθυντής, ο προπονητής και όλη η ομάδα με εμπιστεύτηκε.

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην ΑΕΚ;

Η πρώτη μου σκέψη ήταν οι Ισπανοί παίκτες που παίζουν στην ΑΕΚ και οι οποίοι είναι πολύ χαρούμενοι. Το ξέρω γιατί μίλησα μαζί τους. Επίσης ξέρω πως η ΑΕΚ είναι μεγάλο club και έχει πολλά τμήματα. Επιπλέον η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε από τη Μεσόγειο και έχουμε την ίδια ποιότητα, τρόπο ζωής και καιρό και ξέρουμε πως οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι πολύ ευγενικοί.

-Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

Ξέρω πως δουλεύει και προπονείται πολύ σκληρά. Ο πρόεδρος εμπιστεύεται το πρότζεκτ και στήριξε επίσης την μεταγραφή μου. Θέλουν να μεγαλώσουν και να κατακτήσουν τίτλους στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια και να τους βοηθήσω να πετύχουν τα πάντα».

-Πιστεύεις πως είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού;

Πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Φέτος η ομάδα έκανε μια πολύ καλή σεζόν, η ομάδα μεγαλώνει και δουλεύοντας φυσικά πιστεύω μπορούμε να το πετύχουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουμε το 100% για κερδίζουμε κάθε ματς και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας.

– Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να τους γνωρίσω όλους μέσα στο γήπεδο. Θα δίνω πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι και μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ