Χάμιλτον – «Είναι λαμπρό αστέρι ο Οκόν»

Χάμιλτον – «Είναι λαμπρό αστέρι ο Οκόν»

Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχάρη τον Σεμπαστιάν Οκόν για τη νίκη του στο γκραν πρι της Ουγγαρίας και τον χαρακτήρισε ως «λαμπρό αστέρι».

Συγχαρητήρια στον Σεμπαστιάν Οκόν έδωσε ο Λιούις Χάμιλτον για τη νίκη του στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, ενώ τον χαρακτήρισε ως «λαμπρό αστέρι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Alpine και στον Οκόν. Είναι ένα λαμπρό αστέρι εδώ και καιρό και αυτή η νίκη φαινόταν ότι θα έρθει. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν. Είναι ωραίο που βλέπω την Aston Martin τόσο ψηλά, είναι το καλύτερο αποτέλεσμά τους μέχρι τώρα και ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλα. Είχαμε ένα απίστευτο κοινό αυτό το 3ήμερο και τους ευχαριστώ που ήταν εδώ. Ήταν δύσκολα για εμάς, βασικά εμείς κάναμε τη ζωή μας δύσκολη.

Ήταν τρελό που δεν υπήρχε κανείς στο grid στην εκκίνηση αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και θα μάθουμε από αυτό. Έδωσα τα πάντα μέχρι το τέλος. Έλεγα στην ομάδα πώς ήταν η πίστα (πριν από τη 2η εκκίνηση) αλλά μου είπαν ότι έρχεται κι άλλη βροχή. Νόμιζα ότι είχαν πληροφορίες από αλλού αλλά είδα όλους τους άλλους να μπαίνουν στα pit. Ξεκινήσαμε αυτό το 3ήμερο χωρίς να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί και αν αναλογιστούμε τις καταστάσεις σήμερα, είμαι ικανοποιημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ