MotoGP – Νικητής στο θρίλερ του Μισάνο ο Μπανάια

MotoGP – Νικητής στο θρίλερ του Μισάνο ο Μπανάια

Ο Πέκο Μπανάια βγήκε νικητής από την μάχη με τον Φάμπιο Κουαρταραρό στη πίστα του Μισάνο και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί καρό σημαία στη σεζόν, Τρίτος ο εντυπωσιακός Ενέα Μπαστιανίνι.

Ο Πέκο Μπανάια έκανε την αρχή στην Αραγονία και έδωσε ανάλογη συνέχεια και στο Σαν Μαρίνο. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati αναδείχθηκε νικητής στη πίστα του Μισάνο και πήρε τη δεύτερη σερί νίκη του στη σεζόν.

Η αρχή του αγώνα δεν προμήνυε σε τίποτα τη μάχη που θα δοθεί για τη πρώτη θέση ανάμεσα στον Μπανάια και τον Κουαρταραρό, με Ιταλό να παίρνει από τους πρώτους γύρους μια σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους, αλλά στο τέλος ο Γάλλος της Yamaha έκανε την αντεπίθεσή του, αλλά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.

Τρίτος τερμάτισε ο εντυπωσιακός Ενέα Μπαστιανίνι, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο στη σύντομη καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP.

Από εκεί και πέρα, καλό αγώνα έκανε ο Μαρκ Μάρκεθ, που μπορεί να μην πάλεψε για τη νίκη όπως στην Αραγονία, αλλά η τέταρτη θέση μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο.

Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή για τον Βαλεντίνο Ρόσι, με τον Ιταλό θρύλο να αγωνίζεται για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του, γνωρίζοντας την αποθέωση μετά το τέλος του αγώνα.

Στην βαθμολογία των οδηγών, ο Κουαρταρό συνεχίζει στην κορυφή με 234 βαθμούς, με τον Μπανάια να μειώνει στους 48.

Απομένουν τέσσερις αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος, με τον επόμενο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 1-3 Oκτωβρίου στην Αμερική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ