Καμπ και κοινή προετοιμασία με Ισπανία η Εθνική γυναικών

Καμπ και κοινή προετοιμασία με Ισπανία η Εθνική γυναικών

Η αγωνιστική σεζόν 2019-20 στη γυναικεία υδατοσφαίριση ολοκληρώθηκε χθες (18/7), με τον τελικό του κυπέλλου, όμως για 17 αθλήτριες οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, αυτή τη φορά με την Εθνική ομάδα.

Ο Τεό Λοράντος αποφάσισε τη διεξαγωγή θερινού καμπ προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα (20/7) ως τις 7 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Μάλιστα, στο διάστημα 27-31 Ιουλίου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα φιλοξενήσει σε κοινό καμπ την εθνική Ισπανίας, με την οποία θα δώσει και φιλικό αγώνα στις 31/7 (20:00), στο Δημοτικό Κολυμβητήριου Παλαιού Φαλήρου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κάλεσε σε αυτή την προετοιμασία κάποιες από τις μεγαλύτερες σε ηλικία διεθνείς (Ασημάκη, Αβραμίδου, Β. Διαμαντοπούλου), ενώ αντίθετα επανέρχεται μετά από πολύμηνη απουσία (λόγω της εγχείρησης που έκανε στον ώμο) η Ιωάννα Χυδηριώτη. Νέο πρόσωπο είναι η Φοίβη Αγγελίδη, ενώ κλήθηκαν επίσης η τερματοφύλακας του Εθνικού, Ελένη Σωτηρέλη, και η 15χρονη Φωτεινή Τριχά.

Αναλυτικά οι 17 πολίστριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Ολυμπιακός), Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κώτσια, Μαρία Πάτρα (Βουλιαγμένη), Φωτεινή Τριχά, Φοίβη Αγγελίδη (Νηρέας Χαλανδρίου), Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ