Η unfair κίνηση του Λοράντου με την Αβραμίδου

Η unfair κίνηση του Λοράντου με την Αβραμίδου

Ο ομοσπονδίας τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή την Αλκηστη Αβραμίδου, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε δια περιπάτου το Κύπελλο Ελλάδας, έκανε το νταμπλ και έκλεισε ιδανικά τη φετινή σεζόν. Η πειραϊκή ομάδα απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα χρονιά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα και είναι έτη φωτός μπροστά από τους αντιπάλους της.

Η Αλκηστη Αβραμίδου είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες του Ολυμπιακού, αλλά και μία από τις καλύτερες πολίστριες της Ελλάδας. Παρόλα αυτά, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18/7) ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα της ΚΟΕ ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών.

Η Ελληνίδα πολίστρια, που αποτελεί μία από τις κολώνες της εθνικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την γαλανόλευκη, είδε ότι έλειπε το όνομά της από τις κλήσεις του Τέο Λοράντου. Χωρίς να είναι τραυματίας, χωρίς να έχει εκφράσει την επιθυμία της να μην αγωνιστεί, χωρίς να έχει ενημερωθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Μια unfair κίνηση από τον Τέο Λοράντο, ο οποίος άφησε εκτός κλήσεων, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, την Αβραμίδου. Μια από τις κορυφαίες πολίστριες της χώρας. Η Αλκηστή δεν είναι… χθεσινή. Είναι η αρχηγός του Ολυμπιακού και ήταν μέσα όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών τα τελευταία χρόνια. Τιμάει το γαλανόλευκο σκουφάκι από 15 ετών και έχει συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό.

Ο Τέο Λοράντος με την κίνησή του, να μην τη συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, αλλά και να μην την ενημερώσει προηγουμένως για την απόφασή του, αποτελεί ένδειξη ασέβειας προς την έμπειρη πολίστρια. Είναι δικαίωμά του να μην τη συμπεριλάβει στις κλήσεις, αλλά η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή απέναντι στην Αλκηστη Αβραμίδου, που έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ