Στον Απόλλωνα Σμύρνης για έναν ακόμη χρόνο οι Γαλανίδης και Μοσκόφ

Στον Απόλλωνα Σμύρνης για έναν ακόμη χρόνο οι Γαλανίδης και Μοσκόφ

Στην ανδρική ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν οι Κώστας Γαλανίδης και Νικολά Μοσκόφ

Οι Κώστας Γαλανίδης και Νικολά Μοσκόφ ήταν δύο από τους βασικότερους παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο βοήθησαν αρκετά με την παρουσία τους.

Κατά συνέπεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου τόσο του 30χρονου διεθνούς τερματοφύλακα όσο και του 23χρονου Μαυροβούνιου περιφερειακού ο οποίος βγήκε πρώτος σκόρερ στην Α1 υδατοσφαίρισης και τα τρία χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύο από τα πιο βασικά γρανάζια διατήρησε στη «μηχανή» του ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη και με τον διεθνή Μαυροβούνιο περιφερειακό Νικολά Μοσκόφ.

Ο… κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, Κώστας Γαλανίδης, μετρά ήδη δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια στην «ελαφρά ταξιαρχία» και θα αποτελέσει τον «φύλακα» της εστίας της για 3η σερί σεζόν. Ο 30χρονος, ύψους 2 μέτρων εν ενεργεία διεθνής πορτιέρε, δέχτηκε πολλές προτάσεις στο φινάλε της φετινής σεζόν αλλά είπε το μεγάλο «ναι» στον Απόλλωνα και θα αγωνιστεί και φέτος με το σκουφάκι του.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα παραμείνει για 4η σερί σεζόν και ο… μπομπέρ Νικολά Μοσκόφ! Ο 23χρονος εν ενεργεία διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός, που αναδείχτηκε και φέτος – και μάλιστα για 3η σερί χρονιά – πρώτος σκόρερ στην Α1 των Ανδρών είπε κι εκείνος το μεγάλο «ναι» στην «ελαφρά ταξιαρχία», παρά τη σωρεία προτάσεων που είχε στα χέρια του.

Κώστας Γαλανίδης και Νικολά Μοσκόφ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης και να προσφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα γίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ