Ολυμπιακός : Ερυθρόλευκη για δύο ακόμα χρόνια η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Ολυμπιακός : Ερυθρόλευκη για δύο ακόμα χρόνια η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών της ομάδας του Πειραιά.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας στο Πόλο Γυναικών, Ολυμπιακός, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου, καθώς η διεθνής πολίστρια υπέγραψε το νέο της διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι η απόφασή της ήταν… μονόδρομος καθώς έχει δεθεί με την ομάδα της και θέλει μαζί της να κυριαρχήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Η απόφαση να παραμείνω στην ομάδα, μετά από 9 χρόνια όπου έχουμε ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές ήταν ουσιαστικά… μονόδρομος. Μέσα σε αυτό το περίεργο περιβάλλον που επηρεάζει τον αθλητισμό, ο Ολυμπιακός αποτελεί την ιδανική και πιο ασφαλή επιλογή για κάθε αθλητή. Πόσο μάλλον για εμένα που έχω δεθεί με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία με έχει στηρίξει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Είμαι σίγουρη ότι και τη νέα χρονιά, θα είμαστε κυρίαρχοι και θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ