ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Κουτσιαλή

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Κουτσιαλή

Οι Κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 31χρονο αμυντικό.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Κουτσιαλής, με την ανδρική ομάδα πόλο της Ενωσης να ανακοινώνει την προσθήκη του 31χρονου αμυντικού.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κουτσιαλή. Ο 31χρονος (24/06/1989) αμυντικός, ύψους 1,85, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021, και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Ο Χρήστος Κουτσιαλής αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της Α1. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων το σκουφάκι του Πανιωνίου (2011-2013, 2016-2018) από τις Ακαδημίες του οποίου προέρχεται, του Εθνικού Πειραιώς (2013-2015, 2019-20), του ΠΑΟΚ (2015-16) και της Γλυφάδας (2018-19), γράφοντας τη δική του ιστορία στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Παράλληλα, υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, τιμώντας τη “γαλανόλευκη” σε 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Χρήστος Κουτσιαλής υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Χρήστος Κουτσιαλής δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ και μάλιστα σε ένα τμήμα που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία. Η διοίκηση λειτουργεί με πρωτόγνωρο επαγγελματισμό για τα δεδομένα της υδατοσφαίρισης και έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο παικτών και αθλητών. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και εγώ από μεριάς μου θα καταβάλω όλες μου τις προσπάθειες. Τέλος, ανυπομονώ να νιώσω την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Τους καλώ να μας στηρίξουν και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21, τα οποία δίνουν πνοή σε όλο το Σύλλογο“.

Χρήστο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ