Ολυμπιακός : Ανακοινώθηκαν οι Ίρβινγκ και Γραμματικός (pics)

Ολυμπιακός : Ανακοινώθηκαν οι Ίρβινγκ και Γραμματικός (pics)

Παίκτες του Ολυμπιακού στο τμήμα πόλο των ανδρών με κάθε επισημότητα, είναι οι Μαξ Ίρβινγκ και Αχιλλέας Γραμματικός.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύεται σε όλα τα αθλήματα. Για αυτό τον λόγο, προχώρησε στις αποκτήσεις των Μαξ Ίρβινγκ και Αχιλλέα Γραμματικού για το τμήμα πόλο των ανδρών. Αμφότεροι αποτελούν πολύ δυνατές κινήσεις και θα βοηθήσουν στα μέγιστα τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μαξ Ίρβινγκ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαξ Ίρβινγκ. Ο διεθνής περιφερειακός από τις ΗΠΑ (ημ. γέννησης 21/5/1995) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυπιακού, ο Μαξ Ίρβινγκ ανέφερε τα εξής:

«Eίναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον πρωταθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αχιλλέα Γραμματικό:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Γραμματικό. Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Ο Αχιλλέας Γραμματικός στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είναι όνειρο ζωής που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ανυπομονώ να αρχίζει η καινούργια σεζόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ