ΑΕΚ : Τεχνικός Σύμβουλος ο Κρητικός στο πόλο

ΑΕΚ : Τεχνικός Σύμβουλος ο Κρητικός στο πόλο

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν πως ο Δημήτρης Κρητικός αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου Διοίκησης των τμημάτων υδατοσφαίρισης.

Η ομάδατης ΑΕΚ ανακοίνωσε τον προβιβασμό του Δημήτρη Κρητικού στη θέση του Τεχνικού Συμβούλου Διοίκησης των τμημάτων υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον προβιβασμό του Δημήτρη Κρητικού στη θέση του Τεχνικού Συμβούλου Διοίκησης των τμημάτων υδατοσφαίρισης. Ο προπονητής που οδήγησε τη νεοσύστατη ομάδα του γυναικείου πόλο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης ως Πρωταθλήτρια, λαμβάνει πλέον τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου, από όπου θα προσφέρει με την εμπειρία του πολύτιμη βοήθεια.

Ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, Γιώργος Κατσαούνης, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κρητικό στα Γραφεία του Συλλόγου και έθεσαν ήδη τους πρώτους στόχους γύρω από τα καθήκοντα του έμπειρου τεχνικού.

Ο Δημήτρης Κρητικός δήλωσε στο aek.gr: “Είναι μεγάλο κίνητρο και τιμή να βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε πόστο στην ΑΕΚ. Είναι ένας Σύλλογος μοναδικός, με τεράστια ιστορία και παράδοση. Μετά τα πρώτα βήματα, με εργατικότητα, υπομονή και σταθερότητα θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Νιώθω ευγνώμων προς τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου“.

Δημήτρη, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ