Παρέμεινε στην ΑΕΚ η Μπαλωμενάκη

Παρέμεινε στην ΑΕΚ η Μπαλωμενάκη

Η ομάδα πόλο της ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με την Μαρία Μπαλωμενάκη.

Στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρία Μπαλωμενάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η 37χρονη αμυντικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στις «κιτρινόμαυρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρία Μπαλωμενάκη. Η 37χρονη (14/05/1983) αμυντικός, ύψους 1,71 μ., συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία και του Πρωταθλήματος και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία Μπαλωμενάκη στην πρώτη της σεζόν με τα “κιτρινόμαυρα” αγωνίστηκε σε 9 αγώνες σημειώνοντας 7 τέρματα.

Η Μαρία Μπαλωμενάκη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία και τη νέα σεζόν.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία Μπαλωμενάκη δήλωσε στο aek.gr: “Μετά την περσινή χρονιά μου στην ΑΕΚ, δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσω. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όλη η ομάδα ήμασταν μία παρέα και φυσικά πετύχαμε τους στόχους μας. Όλοι εκτιμούν την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ, και ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο Γιώργος Κιρμίζογλου μας στηρίζουν συνεχώς και βρίσκονται στο πλευρό μας. Οι μεταγραφικές και όχι μόνο κινήσεις που κάνει η ΑΕΚ δείχνουν ότι και φέτος, αλλά και μελλοντικά, οι στόχοι είναι υψηλοί. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία“.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ