ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τις αδερφές Λούδη (pics)

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τις αδερφές Λούδη (pics)

Η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση των Αναστασία και Εύα Λούδη για την ενίσχυση του τμήματος πόλο των Γυναικών.

Η ΑΕΚ ενισχύεται ασταμάτητα στο τμήμα πόλο των Γυναικών. Η Ένωση δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και οι ανακοινώσεις της δεν σταματούν. Μάλιστα, προχώρησε σε διπλό χτύπημα, καθώς απέκτησε τις Αναστασία και Εύα Λούδη.

Πρόκειται για τις κόρες του παλαίμαχου πολίστα και νυν προπονητή, Κώστα Λούδη. Αμφότερες ανακοινώθηκαν από τον Ερασιτέχνη της ΑΕΚ και υπέγραψαν συμβόλαιο ενός χρόνου. Η Αναστασία είναι 19 ετών και προέρχεται από την ομάδα του Εθνικού, ενώ αγωνίζεται στην περιφέρεια.

Όσο για την Εύα, είναι 21 ετών και την προηγούμενη χρονιά φόραγε το σκουφάκι του ΝΕ Πατρών. Αξιοσημείωτο δε, ότι οι δυο τους συνυπήρξαν στην ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, θέτοντας τις βάσεις για την σημερινή τους εξέλιξη.

Η ανακοίνωση για την Αναστασία Λούδη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αναστασία Λούδη. Η 19χρονη (21/09/2000) αμυντικός που αγωνίζεται και στην περιφέρεια, ύψους 1,70 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Αναστασία Λούδη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2015. Τη διετία 2016-2018 φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2018.

Η Αναστασία Λούδη υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Ηλίας Χατσίκας, και ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, Γιώργος Κατσαούνης, οι οποίοι της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Αναστασία Λούδη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι ιδιαιτέρως χαρουμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ σε μια ιστορική χρονιά. Ο επαγγελματισμός και το ταλέντο όλων στον οργανισμό με καθιστούν αισιόδοξη για την εκπλήρωση των ομαδικών στόχων“.»

Η ανακοίνωση για την Εύα Λούδη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύα Λούδη. Η 22χρονη (07/07/1998) περιφερειακός που αγωνίζεται και ως αμυντικός, ύψους 1,73 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Εύα Λούδη ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του ΑΝΟ Γλυφάδας. Μετά από το επιτυχημένο της πέρασμα από τα μικρά τμήματα της Γλυφάδας, από το 2013 ενίσχυσε την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενη έως και το 2019 στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Με την ομάδα της Γλυφάδας όχι μόνο πήρε εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, αλλά παράλληλα κατέκτησε μεταξύ άλλων και την 4η θέση, αγωνιζόμενη και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του ΝΕ Πατρών, κατακτώντας την 8η θέση στο Πρωτάθλημα.

Η Εύα Λούδη υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Εύα Λούδη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι ενθουσιασμένη που φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕΚ, και μάλιστα σε μία ιστορική χρονιά, στην παρθενική της παρουσία στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τις συμπαίκτριες και τις προπονήτριες μας και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται“.

Εύα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ