Παναθηναϊκός : Παραμένει στο τιμόνι ο Βενετόπουλος

Παναθηναϊκός : Παραμένει στο τιμόνι ο Βενετόπουλος

Ο Ελληνας τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με το Τριφύλλι.

Με τον Νίκο Βενετόπουλο στο τιμόνι του θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, με το τμήμα πόλο του συλλόγου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον Ελληνα τεχνικό.  Υπενθυμίζουμε ότι οι Πράσινοι την νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βενετόπουλο στο τμήμα υδατοσφαίρισης .

Ασφαλώς και πρόκειται για μια κίνηση που αποδεικνύει ότι το τμήμα συνεχίζει να πορεύεται  και ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στα «πράσινα».

Πρόκειται για έναν γνώστη του αθλήματος με τεράστιες παραστάσεις τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής καθώς έχει υπάρξει τρεις φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ έχει συμμετοχή και σε Ολυμπιακούς  αγώνες δύο φορές.

Σε προπονητικό επίπεδο ο Βενετόπουλος στο παρελθόν ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Εθνικού ενώ έχει εργαστεί ακόμα στον Ηρακλή, στον Ολυμπιακό, στον Νηρέα Χαλανδρίου, στον Πανιώνιο, στον ΠΑΟΚ ,στο Παλαιό Φάληρο καθώς και στην Εθνική Εφήβων.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Βενετόπουλος επισήμανε «Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια μεγάλη ομάδα στο πόλο παρά το γεγονός ότι αλλάξαμε κατηγορία, καθώς ήταν η καλύτερη λύση για τον Σύλλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εγώ ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό και να δώσω συνέχεια στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ