Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς». Βελέζ Κανείς Μόσταρ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαθεσόπουλος : «Στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού»

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μίλησε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από την εθνική ομάδα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Διαθεσόπουλος : «Στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού» | to10.gr

Σαν σήμερα, 16 χρόνια πριν, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, γράφοντας ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μετάλλιο της ομάδας του Κούλη Ιωσιφίδη, είναι το μοναδικό που έχει προσφέρει στην χώρα μας ομαδικό άθλημα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτελεί μία τεράστια επιτυχία η οποία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

Για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, μίλησε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην Ολυμπιάδα του 2004 από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της Ελλάδας στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Το μοναδικό μετάλλιο ομαδικού αθλήματος στην σύγχρονη εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Μια μεγάλη επιτυχία που σηματοδότησε σε μεγάλο βαθμό την αλματώδη άνοδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης τα επόμενα χρόνια. Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών βρέθηκε στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από