Ολυμπιακός : Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας (pics)

Ολυμπιακός : Ξεκίνησε η προετοιμασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας (pics)

Το πρώτο ραντεβού των ερυθρόλευκων, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, όπου θα διεξάγονται προσωρινά οι προπονήσεις μέχρι να μεταβεί η ομάδα στο Παπαστράτειο.

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Το πρώτο ραντεβού των ερυθρόλευκων, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, όπου θα διεξάγονται προσωρινά οι προπονήσεις μέχρι να μεταβεί η ομάδα στο Παπαστράτειο.

Παράλληλα οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις περνώντας από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Οι Ερυθρόλευκοι που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση: Κώστας Μουρίκης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Ζερδεβάς, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Μάριος Καπότσης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Κώστας Κάκκαρης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αχιλλέας Γραμματικός, Γιάννης Σύρμας. Οι Μαξ Ίρβινγκ και Μανώλης Πρέκας θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ