Λοράντος : «Τεράστια οφέλη από την προετοιμασία στην Κεφαλονιά»

Λοράντος : «Τεράστια οφέλη από την προετοιμασία στην Κεφαλονιά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τεό Λοράντος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, στάθηκε στο ιδανικό περιβάλλον που συνάντησαν στην Κεφαλονιά και τα οφέλη που αισιοδοξεί ότι θα προκύψουν από την καλή ψυχολογία της ομάδας.

Με εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κεφαλονιά η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών. Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα (7/9) το μεσημέρι και η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τεό Λοράντος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, στάθηκε στο ιδανικό περιβάλλον που συνάντησαν στην Κεφαλονιά και τα οφέλη που αισιοδοξεί ότι θα προκύψουν από την καλή ψυχολογία της ομάδας.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία και προσωπικά, πλέον, τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρο Τραυλό, με τον οποίο μας δένει μια καλή φιλία και έχουμε σπουδαία συνεργασία. Ο στόχος της έλευσής μας εδώ στην Κεφαλονιά είναι πολύ σημαντικός, διότι αναζητήσαμε και βρήκαμε ιδανικές συνθήκες σε ένα όμορφο περιβάλλον, ξεφεύγοντας κάπως κι απ’ αυτό το αρνητικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες των τελευταίων μηνών. Κάτι που είναι πολύ απαραίτητο και πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των αθλητριών σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας με τη σκληρή προπόνηση και το βαρύ πρόγραμμα. Έχει μεγάλη σημασία για τα κορίτσια να βρίσκονται σε ένα ιδανικό περιβάλλον, να βλέπουν όμορφα πράγματα και να περνούν καλά τις ώρες που δεν δουλεύουν σκληρά, με δύο ή και τρεις πολύωρες προπονήσεις καθημερινά» ανέφερε ο Λοράντος και συνέχισε:

«Η καλή ψυχολογία εν όψει των αγώνων «χτίζεται» μέσα από τη συνεχή σκληρή προπόνηση και όχι με τις δοκιμές την τελευταία στιγμή πριν από τη διοργάνωση. Όσο μακριά κι αν φαίνεται ο Ιανουάριος (σ.σ. μήνας του προολυμπιακού τουρνουά), άλλο τόσο κοντά είναι. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Διότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί πάλι σε σχέση με την κατάσταση που ζούμε, θα πάμε πάλι πίσω. Ήδη έχουμε χάσει αρκετό χρόνο και στην αρχή της προετοιμασίας μας, αλλά και τώρα με τη σταδιακή ενσωμάτωση των κοριτσιών στην προετοιμασία, λόγω των πρωτοκόλλων. Για κάποιους μπορεί να φαντάζει αμελητέος αυτός ο χρόνος, αλλά για μένα όχι».

Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από τις διεθνείς αθλήτριες, «… που δείχνουν χαρακτήρα και πολλή όρεξη για δουλειά. Θέλω να νιώθουν βολικά στις εγκαταστάσεις, που είναι εξαιρετικές, σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Αυτή η προετοιμασία εδώ θα μας αφήσει τεράστια οφέλη, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».

Η αρχηγός -πλέον- της ομάδας, Χριστίνα Τσουκαλά, ανέφερε από την πλευρά της: «Είναι μια πολύ δυνατή προετοιμασία, σε ένα πολύ όμορφο και φιλόξενο νησί, που είναι μέσα στη ζωντάνια και μας δημιουργεί ήρεμο και ιδανικό περιβάλλον. Είναι ό,τι χρειάζεται για να βρεθούμε όλες μαζί και πολύ σημαντικό, ειδικά λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο covid-19. Εμείς, όμως, μόνο αισιόδοξα μπορούμε να τα βλέπουμε με τόσο σκληρή δουλειά και να έχουμε μόνο θετική σκέψη».

Η αποστολή της εθνικής επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι, στο γραφείο του, τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαληνίας και Ιθάκης, Σταύρο Τραυλό, στον οποίο δώρισε κι ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό σχετικό με την ομάδα, ενώ εκείνος απένειμε στα μέλη της ομάδας τιμητική πλακέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ