Ολυμπιακός : Δήλωσε συμμετοχή στις διοργανώσεις της LEN

Ολυμπιακός : Δήλωσε συμμετοχή στις διοργανώσεις της LEN

Τα τμήματα των Ερυθρόλευκων σε πόλο αντρών και γυναικών θα συμμετάσχουν κανονικά στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πόλο σε άντρες και γυναίκες και αποτελεί την ομάδα που έχει δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία στο άθλημα. Οι μεν άντρες μετρούν 34 πρωταθλήματα, 21 Κύπελλα και 4 σούπερ καπ, την ώρα που οι Γυναίκες έχουν 11 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.

Τα ερυθρόλευκα τμήματα όμως δεν είναι επιτυχημένα μόνο εντός των τειχών αλλά και εκτός Ελλάδας. Εκεί που ο Ολυμπιακός έχει συνολικά έξι τίτλους και πάρα πολλές επιτυχίες σε διοργάνωση μακριά από την χώρας μας.

Συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα μετράει εφτά ευρωπαϊκούς τελικούς τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ το ανδρικό έχει τέσσερις!

Και αυτό το ταξίδι αναμένεται να συνεχιστεί και τη σεζόν 2020-21! Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δηλώσει κανονικά συμμετοχή διοργανώσεις της LEN στην Ευρώπη.

H διοίκηση των Ερυθρόλευκων δεν βιάστηκε να πάρει την απόφασή της, ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε τα δύο τμήματά της να συμμετάσχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το νέο φορμάτ της LEN λειτούργησε υπέρ της της απόφασης του Ολυμπιακού καθώς θα χρειαστούν ελάχιστες μετακινήσεις σχετικά με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες των Ερυθρόλευκων αναμένεται να αγωνιστούν τον Φεβρουάριο, την ώρα που το τμήμα των ανδρών ενδέχεται να ταξιδέψει μία φορά τον Δεκέμβρη ή αλλιώς μία και καλή τον Μάρτιο του επόμενου έτους!

Στο να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός για να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της LEN της επόμενης σεζόν έπαιξε και ρόλο και η πίεση της διοργανώτριας αρχής, η οποία δεν μπορούσε να σκεφτεί τα τουρνουά της χωρίς την παρουσία ενός από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του θεσμού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ