ΑΕΚ : Ανακοίνωσε την απόκτηση της Λάβι

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε την απόκτηση της Λάβι

Η ομάδα του γυναικείου πόλο της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Φεντερίκα Λάβι.

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ έκανε μια σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της Φεντερίκα Λάβι για την ερχόμενη σεζόν. Η 26χρονη αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και προέρχεται από την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Federica Lavi. Η 26χρονη (22/02/1994) τερματοφύλακας από την Ιταλία, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Federica Lavi ξεκίνησε την καριέρα της από την Osimo pallanuoto όπου αγωνίστηκε έως το 2010. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Ελλάδα και το ΝΟ Βουλιαγμένης, όπου για 3 χρόνια έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα. Στη συνέχεια φόρεσε το σκουφάκι των NGM Firenze (2013-14) και Rapallo Pallanuoto (2014-2019), για να επιστρέψει στο ΝΟ Βουλιαγμένης την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας, έχοντας πολλές παρουσίες σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων.

Η Federcia Lavi υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα

Φεντερίκα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Η Λάβι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά από τη μεταγραφή της λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη να ξεκινήσω αυτή τη σεζόν στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Είμαι σίγουρη πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σαν ομάδα και θα έχουμε μια πολύ πετυχημένη χρονιά.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και να έχουμε μια υγιή αγωνιστική σεζόν. Καλώ τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας, όπως γνωρίζω ότι κάνει σε όλα τα σπορ και να μας στηρίξει και με την Κάρτα Φίλου ΑΕΚ 2020-21 και το Εισιτήριο Διαρκείας Πόλο 2020-21».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ