Η χρυσή δεκαετία του Ολυμπιακού : 100ος τίτλος στα ομαδικά σπορ! (pics)

Η χρυσή δεκαετία του Ολυμπιακού : 100ος τίτλος στα ομαδικά σπορ! (pics)

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Σούπερ Καπ – Ο 100ος τίτλος των Πειραιωτών από το 2011 σε ομαδικά αθλήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τον Ολυμπιακό παντοδύναμο. Τον γιγάντωσε και τον έβαλε στην ευρωπαϊκή ελίτ. Όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον Ερασιτέχνη. Από το 2011 που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου οι Πειραιώτες έχουν μόνο επιτυχίες.

Επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων, που γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως η σημερινή της ανδρικής ομάδας πόλο. Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου διέλυσαν με 21-6 τον Εθνικό και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ. Ένα ακόμα τρόπαιο προστέθηκε στην πλούσια συλλογή του πειραϊκού συλλόγου.

Ένα τρόπαιο – ορόσημο για τον Ολυμπιακό, αφού ήταν ο 100ος τίτλος των Πειραιωτών από το 2011 σε ομαδικά σπορ. Μια χρυσή δεκαετία, με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Του ηγέτη του συλλόγου, που έκανε τους Ερυθρόλευκους να μεγαλουργούν σε όλα τα αθλήματα και να κατακτούν τίτλους. Εγχώριους, αλλά και Ευρωπαϊκούς.

🔴🏆 2011 – 2020, 100 Τίτλοι 🏆⚪️Ο 100ός τίτλος της χρυσής δεκαετίας για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια!Η ομάδα πόλο Ανδρών…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Επιτυχίες, που αντάξιές τους δεν έχουν πετύχει άλλες ελληνικές ομάδες. Επιτυχίες, με την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Του ηγέτη του συλλόγου, που κάνει τα πάντα κάθε χρόνο για να πετυχαίνουν οι ομάδες του Ολυμπιακού σπουδαίες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος που κατέκτησε η ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών ήταν ο 93ος τίτλος σε ποδόσφαιρο και ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ 7 τίτλους από το 2011 μέχρι φέτος έχει κατακτήσει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού. Ο Θρύλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει κάνει τον Ολυμπιακό να ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και να βαδίσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ενας σύλλογος, που σφύζει από υγεία, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Με την εγγύηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με το μέλλον να αναμένεται ακόμα πιο λαμπρό, με ακόμα περισσότερες κούπες και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αναλυτικά οι τίτλοι του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα:

ΑθλημαΠρωτάθλημαΚύπελλοΛιγκ ΚαπΣούπερ ΚαπΕυρωπαϊκάΣύνολο
Ποδόσφαιρο8412
Μπάσκετ3137
Βόλεϊ Ανδρών55616
Βόλεϊ Γυναικών89118
Πόλο Ανδρών983120
Πόλο Γυναικών82313
Μπάσκετ Γυναικών549
Χάντμπολ Ανδρών224
Σύνολο4835638100

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ