Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 30-4

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 30-4

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν με 30-4 του Νηρέα Χαλανδρίου και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ – Νωρίτερα είχαν πάρει το Σούπερ Καπ και οι άνδρες του Ολυμπιακού.

Μια ακόμα κούπα βάφτηκε… ερυθρόλευκη. Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού διέλυσε με 30-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Το πρώτο στην ιστορία της, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν. Αυτό είναι το δεύτερο τρόπαιο που κατακτά σήμερα ο Ολυμπιακός, αφού νωρίτερα είχε πάρει το αντίστοιχο Σούπερ Καπ και η ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών.

Πρώτη σκορ του ματς ήταν η Βασιλική Πλευρίτου με επτά τέρματα, ενώ από κοντά ακολούθησαν η Μπενέκου με έξι. Από πέντε γκολ πέτυχαν οι Ελευθερία Πλευρίτου και Μυριοκεφαλιτάκη. Οι Ερυθρόλευκες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Αντίθετα, στην επίθεση οι παίκτριες του Ολυμπιακού έκαναν πάρτι, πετυχαίνοντας 8 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτα, επτά στο δεύτερο, 5 στο τρίτο και 10 στο τέταρτο. Η διαφορά των 26 γκολ αποτυπώνει πλήρως και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τις Ερυθρόλευκες να αποδεικνύουν περίτρανα ότι για μια ακόμα χρονιά δεν θα έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 7-2, 5-1, 10-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπουλου, Πλευρίτου Ελ. 5, Μπενέκου 6, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 7, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Νηρέας (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Δασκαλάκη, Μαυρωτά, Κοτσαύτη – Απέργη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Κονταλέξη, Κάτσαρη 1, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Σ. – Μ., Παναγιώτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ