Ομπράντοβιτς : «Μου αρέσει να παίρνω τα κρίσιμα σουτ»

Ομπράντοβιτς : «Μου αρέσει να παίρνω τα κρίσιμα σουτ»

Ο Κροάτης διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γιουγκ παραδέχτηκε πως αρέσκεται στο να παίρνει τα κρίσιμα σουτ.

Ούτως ή άλλως ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, για το Champions League υδατοσφαίρισης. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 8-6 στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο λόγος για τον Πάουλο Ομπράντοβιτς ο οποίος βρέθηκε αντίπαλος της αγαπημένης του ομάδας και βοήθησε τους ερυθρόλευκους να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Ο 32χρονος περιφερειακός μίλησε μετά το ματς στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) και δεν έκρυψε την επιθυμία του να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, όπως έκανε το 2016 με την ομάδα του Ντουμπρόβνικ.

«Πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή στη Γιουγκ, αλλά έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλός της και την έχω νικήσει. Πάντα όμως είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και ήρθαν εδώ για να παίξουν καλό πόλο. Ήταν ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι νικήσαμε», δήλωσε ο Κροάτης πολίστας, ο οποίος δεν δίστασε να προσθέσει ότι «… η Γιουγκ είναι η ομάδα μου και πιστεύω και ελπίζω ότι θα περάσει στο final-8».

Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας παίκτης που έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική Κροατίας (χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2012 στο Λονδίνο και πρωτάθλημα Ευρώπης το 2010 στο Ζάγκρεμπ), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρο ή ότι ήρθε στην Ελλάδα για τα… τελευταία ένσημα. Κάθε άλλο! «Ήξερα τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, κάτι ανάλογο με τη Γιουγκ, με παράδοση και εξαιρετικές βάσεις. Είναι μία ομάδα που μετέχει συνεχώς στην τελική φάση και θέλει να κατακτήσει το Champions League. Επιλέγω πάντα να πηγαίνω εκεί όπου θα γίνω καλύτερος και για μένα ο Ολυμπιακός ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ με τους ανθρώπους της ομάδας, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τα πάντα», εξηγεί ο έμπειρος άσος.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τη Γιουγκ πανηγύρισε σπουδαίες νίκες επί του Ολυμπιακού στα final-6 της Βουδαπέστης (στον τελικό του 2016 και στον προημιτελικό πέρυσι), τώρα όμως ο Πάουλο Ομπράντοβιτς άλλαξε ομάδα και ελπίζει ότι το αποτέλεσμα θα αντιστραφεί. «Τα δύο τελευταία χρόνια η Γιουγκ ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα απ΄ ό,τι φέτος. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για εμάς και ίσως με πήραν γιατί ήθελαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω! Θα κάνω τα πάντα και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας», επισήμανε.

Ένα αξιοσημείωτο αγωνιστικό στοιχείο του Ομπράντοβιτς είναι ότι έχει ηγετική προσωπικότητα και δεν διστάζει να πάρει καθοριστικές προσπάθειες. Το έκανε και χθες, πετυχαίνοντας τα δύο τελευταία γκολ του Ολυμπιακού, με τα οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας ?σφράγισαν? τη νίκη τους. «Στην καριέρα μου πάντα παίρνω κρίσιμα σουτ. Δεν ξέρω, ίσως να τα βρίσκω εγώ, ίσως να με βρίσκουν οι συμπαίκτες μου! Μου αρέσει να παίρνω την ευθύνη και όταν διακυβεύεται το αποτέλεσμα θα βγω μπροστά να πάρω το κρίσιμο σουτ», ανέφερε ο διεθνής Κροάτης, που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους παίκτες των ερυθρόλευκων οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ