Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 14-8

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 14-8

Μετά την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» και τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς επικράτησε 14-8 και πέτυχε τη 2η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Απέδειξε για μία ακόμη φορά πως η ήττα της πρεμιέρας από τη Βουλιαγμένη ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας νίκη με 17-5 κόντρα στην ΑΕΚ, «βούλιαξε» και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο με 14-8.

Πολύ καλοί οι «ερυθρόλευκοι» σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντίνο Γενηδουνιά να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του, καθώς σκόραρε 4 γκολ. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και πλέον το ρεκόρ του ανέρχεται σε 2 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στη διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Χίο (4-18) και Παλαιό Φάληρο (13-7). Μόνο στην 3η περίοδο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να δηλώσουν «παρών» στην αναμέτρηση, με το επιμέρους 1-4. Μέχρι εκεί όμως.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 1-4, 3-2

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ 1, Γραμματικός, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 2, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Φέγγος, Κίτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ