Ήττα του Πανιωνίου από τη Βαζούτας (18-9)

Ήττα του Πανιωνίου από τη Βαζούτας (18-9)

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup, καθώς ηττήθηκε με 18-9 από την ουγγρική Βαζούτας.

Αν και πάλεψε για τρία οκτάλεπτα, ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα από τη Βαζούτας, στο εναρκτήριο παιχνίδι του για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στη Βαρκελόνη.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν 18-9 από την ουγγρική ομάδα, αλλά είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι ήταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε 6-5 με διαδοχικά γκολ των Μπραΐμη και Καλαϊτζή, 5΄42΄΄ πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου, αλλά στη συνέχεια έμεινε «άσφαιρο» για περίπου 13,5 αγωνιστικά λεπτά. Στο διάστημα αυτό οι Ούγγροι πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα τέρματα, προηγήθηκαν 9-6 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες χάλασαν τις καλές εντυπώσεις που είχαν αφήσει, καθώς… παρέδωσαν πνεύμα και η «ψαλίδα» της διαφοράς άνοιξε υπερβολικά.

Επόμενος αντίπαλος του Πανιωνίου, αύριο (5/12) στις 7 μ.μ., είναι η γαλλική Τουρκουάν.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 2-1, 9-2

ΒΑΖΟΥΤΑΣ (Λεβέντε Σουτς): Γκιόρκε, Νάγκι 6, Τσάπο, Ίρμες, Μπατίζι, Αγκ 2, Τσ. Μέσαρος, Γκιάρφας 4, Κόβατς 2, Πάστορ 1, Σούγκαρ 1, Μ. Μέσαρος 2, Σάκονι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζάλας, Σπυρόπουλος, Σπούνερ 1, Μπραΐμης 1, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 1, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου 1, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ