Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στα προκριματικά της Euroleague

Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στα προκριματικά της Euroleague

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έμαθαν τους αντιπάλου τους για τα προκριματικά της Euroleague Γυναικών.

Με δύο ελληνικές ομάδες να μπαίνουν τελικά στην κληρωτίδα της LEN, καταρτίστηκαν σήμερα (16/12), στην Όστια της Ιταλίας, οι όμιλοι της προκριματικής φάσης της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση. Εθνικός και Λάρισα απέσυραν τελικά τη συμμετοχή τους, κρίνοντας ότι η έλλειψη προπονήσεων και αγώνων τον τελευταίο ένα και πλέον μήνα δεν τους επέτρεπε να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στα ματς, τα οποία θα διεξαχθούν από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Ρώμη, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, που προβλέπεται ιδιαίτερα αμφίρροπος. Αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι οι ιταλικές Ρόμα και Πάντοβα, η γαλλική Ολιμπίκ Νις και η ουγγρική Βαζούτας. Η Βουλιαγμένη, από την πλευρά της, κληρώθηκε στον 4ο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο, και θα αντιμετωπίσει την ισπανική Σαμπαντέλ, την ουγγρική Ντουναουιβάρος και την οικοδέσποινα Σπαντάου.

Συνολικά 19 ομάδες θα μετάσχουν στους τέσσερις προκριματικούς ομίλους. Από κάθε γκρουπ, οι δύο πρώτοι προκρίνονται στα προημιτελικά και εξασφαλίζουν θέση σε ένα final-4, είτε της Euroleague (οι νικητές των διπλών προημιτελικών) είτε του LEN Trophy (οι ηττημένοι).

Συνοπτικά η κλήρωση:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βουδαπέστη/Ουγγαρία): Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία), Ουίπεστ (Ουγγαρία), Λιλ (Γαλλία), Ντιναμό Ουραλότσκα (Ρωσία), Σαντ Αντρέου (Ισπανία)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βερόνα/Ιταλία): Ματαρό (Ισπανία), Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Μεντιτεράνι (Ισπανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Βερόνα (Ιταλία)

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Ρώμη/Ιταλία): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ολιμπίκ Νις (Γαλλία), Ρόμα (Ιταλία), Πάντοβα (Ιταλία), Βαζούτας (Ουγγαρία)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βερολίνο/Γερμανία): Σπαντάου (Γερμανία), Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία), ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ