Ολυμπιακός – Ντουμπρόβνικ 8-9

Ολυμπιακός – Ντουμπρόβνικ 8-9

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 9-8 από τη Ντουμπρόβνικ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League πόλο και έμεινε στους 6 βαθμούς.

Ήττα στα σημεία για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League πόλο.

Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή διοργάνωση με 9-8 από τη Ντουμπρόβνικ και έμειναν στους 6 βαθμούς, με τους Κροάτες να περνούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκλεισε το ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα με 3 πόντους, αλλά στη συνέχεια η Ντουμπρόβνικ βρήκε ρυθμό και έκανε την ανατροπή.

Πλέον, οι επόμενοι αγώνες του Ολυμπιακού θα διεξαχθούν από 1 έως 5 Μαρτίου 2021.

Το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις άμυνες να παίζουν καταλυτικό ρόλο, αλλά οι Ερυθρόλευκοι με σουτ του Κάκαρη πήραν το προβάδισμα (1-0) με ένα δευτερόλεπτο να μένει για το τέλος του οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Μουρίκη έκανε νωρίς το 2-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους Κροάτες να αντιδρούν και να μειώνουν σε 3-2, ωστόσο χάρη στην καλή άμυνα και σε δύο τέρματα του Γεννιδουνιά, οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 5-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Βλάχου έχασαν πέναλτι στα πρώτα δευτερόλεπτα, με την Ντουμπρόβνικ να ανεβάζει ρυθμό και να ισοφαρίζει σε 5-5 με δύο γρήγορα γκολ του Ομπράντοβιτς.

Με την ψυχολογία υπέρ της, η κροατική ομάδα πήρε νωρίς το προβάδισμα στο τελευταίο οκτάλεπτο με τον Τομάσεβιτς (5-6), αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με τον Καπότση (6-6).

Η Ντουμπρόβνικ πήρε ξανά το προβάδισμα (6-7), ο Ίρβιγκ ισοφάρισε (7-7), αλλά στο τέλος οι Κροάτες ήταν πιο ψύχραιμοι, πήραν διαφορά δύο πόντων (7-9), με τον Ολυμπιακό να μειώνει σε 8-9 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-2, 0-3, 3-4.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος , Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1 , Καπότσης 2 , Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

ΓΙΟΥΓΚ (Βιέκοσλαβ Κομπεστάκ): Πόπαντιτς, Ομπερτ, Φάτοβιτς 2, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία 1, Τομάσοβιτς 1, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου, Ζούβελα, Μπένιτς, Ομπράντοβιτς 4, Βουκόγιεβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ