Στο Ντέμπρετσεν η Εθνική Ανδρών με το μυαλό στο Προολυμπιακό τουρνουά

Στο Ντέμπρετσεν η Εθνική Ανδρών με το μυαλό στο Προολυμπιακό τουρνουά

Η γαλανόλευκη θα μετάσχει (8-10/1) στον προκριματικό Ευρωπαϊκό Όμιλο του φετινού World League, με τη συμμετοχή άλλων 7 εθνικών ομάδων.

Στο Ντέμπρετσεν αναχωρεί αύριο (6/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για να μετάσχει (8-10/1) στον προκριματικό Ευρωπαϊκό Όμιλο του φετινού World League, με τη συμμετοχή άλλων 7 εθνικών ομάδων.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 διεθνείς πολίστες μας: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Γούβης, Στάθης Καλογερόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, η Γαλλία την ερχόμενη Παρασκευή (8/1, 18.30 τοπική)., ενώ θα παίξουν ακόμη την ίδια ημέρα:

(1) Κροατία – Μαυροβούνιο

(2) Σερβία – Ισπανία

(4) Ιταλία – Ουγγαρία

Η νικήτρια του αγώνα μας, θα αναμετρηθεί το Σάββατο (9/1, 18.30 τοπική) με το νικητή του αγώνα 1, για να διεκδικήσει μετά την Κυριακή (10/1) ένα από τα 3 εισιτήρια πρόκρισης στην Τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει αργότερα η Fina.

Διαιτητές στο Ντέμπρετσεν έχουν οριστεί οι Άντριαν Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Φρανκ Όμε (Γερμανία), Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία), Μικέλ Ζβάρτ (Ολλανδία), Ρούμπεν Γκαρσία (Ελβετία), Βιάτσισλαβ Μπιελιέφτσοφ (Ουκρανία).

Για την Εθνική μας ομάδα που προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ (14-21 Φεβρουαρίου), το παιχνίδι της στο Ντέμπρετσεν την Παρασκευή (8/1), είναι το πρώτο της μετά από σχεδόν 11 μήνες (12 Φεβρουαρίου Τιφλίδα, Γεωργία 19-7, προκριματικά World League) και μετά από διακοπή της εσωτερικής αγωνιστικής δράσης, από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ