Λοράντος : «Η Εθνική θα εμφανιστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ»

Λοράντος : «Η Εθνική θα εμφανιστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ»

Ο Τεό Λοράντος μίλησε για το προ-ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης και τόνισε ότι η Εθνική θα εμφανιστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Στην αποφασιστικότητα και την καλή ψυχολογική προετοιμασία των αθλητριών εστίασε ο Τεό Λοράντος, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών για το προ-ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, τα στοιχεία αυτά εξισορροπούν την έλλειψη φιλικών αγώνων (πλην του κοινού καμπ με την Ισπανία στη Μάλαγα) και προσδίδουν θετικό πρόσημο στην προετοιμασία για το μεγάλο ραντεβού.

«Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της πανδημίας -η οποία, βέβαια, είναι ίδια για όλες τις ομάδες που θα μετάσχουν στο προ-ολυμπιακό τουρνουά-, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μορφέση, καταστρώσαμε ένα πλάνο προετοιμασίας για να αντιμετωπίσουμε και τα θέματα υγείας, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα» δήλωσε ο Λοράντος στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε:

«Νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας εδώ, αλλά και στο κοινό καμπ με την Ισπανία στη Μάλαγα. Όλες οι εισηγήσεις μου έγιναν δεκτές και γι’ αυτό ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο και ολόκληρο το ΔΣ της ΚΟΕ. Ανάμεσα σε αυτές και ο εγκλεισμός μας στο ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν ταξιδέψει η ομάδα. Όλα αυτή η πορεία, λοιπόν, θεωρώ ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο και πάμε για τον στόχο. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ. Θεωρώ ότι στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς τα δεδομένα είναι ίδια για όλους και γι’ αυτό και δεν επικαλούμαι τίποτα τέτοιο. Το μόνο που τονίζω είναι ότι η ομάδα έχει ενσυναίσθηση της κατάστασης, δηλαδή, της κρισιμότητας του στόχου στο προ-ολυμπιακό τουρνουά και έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τη «δυναμική της δύναμης του συνόλου»».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό οι 15 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν το Σάββατο (16/1) στην Τεργέστη για το προ-ολυμπιακό τουρνουά. Αυτές είναι οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βάσω Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κότσια, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σοφία Τορνάρου και Ιουλιάννα Κοντονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ