Λοράντος : «Ο ημιτελικός θα κρίνει μία τετραετία»

Λοράντος : «Ο ημιτελικός θα κρίνει μία τετραετία»

Ο Τεό Λοράντος μίλησε για τον τελικό πρόκρισης της Εθνικής πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε 22-3 της Σλοβακίας στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αυριανό ημιτελικό (23/1, 19:00) κόντρα σε Ολλανδία ή Καζακστάν. Εκεί όπου θα κριθεί οριστικά η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τεό Λοράντος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως παίκτης με την Εθνική Ελλάδος σε τρεις Ολυμπιάδες (1992, 1996, 2000), μίλησε για το ματς δίχως αύριο. Για το ματς που θα κρίνει την επόμενη τετραετία της Εθνικής. Με στόχο την πρόκριση για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2008…

Δείτε όσα ανέφερε ο Λοράντος:

«Γνωρίζουμε ότι ο ημιτελικός κρίνει τα πάντα. Όλη η προετοιμασία μας έχει στηθεί για να είμαστε έτοιμη ως ομάδα σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Αυτό το παιχνίδι κρίνει μια τετραετία. Έναν Ολυμπιακό κύκλο. Η ομάδα έχει μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στις 2 τελευταίες διοργανώσεις και θέλουμε να επιστρέψουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια. Θεωρώ ότι είναι έτοιμες και ψυχολογικά και σωματικά για ένα παιχνίδι που είναι τόσο ψυχοφθόρο. Η ομάδα θα ήταν έτοιμη για τον ημιτελικό ακόμη και εάν έχανε από την Ουγγαρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ